Join Us

Εσύ; Θα Γίνεις Μέλος Στον Παιδόκηπο;

Για να γίνεις μέλος στον Παιδόκηπο για το έτος 2023, παρακαλώ ακολούθησε όλα τα βήματα όπως αναφέρονται εδώ:

https://forms.gle/1zSrS3pL4qbVYxRdA

Αν δεν επιθυμείς να γίνεις μέλος στον Παιδόκηπο αλλά θα ήθελες να κάνεις κάποια δωρεά στο σύλλογο και να στηρίξεις την προσπάθειά μας, μπορείς! Δες στο FAQ παρακάτω πως!

FAQ

  • Τι Σημαίνει Είμαι Μέλος του Παιδόκηπου;

Οι δράσεις μας χρηματοδοτούνται αποκλειστικά από τις συνδρομές των μελών. Χωρίς αυτή τη στήριξη, δε θα μπορούσαμε να κάνουμε όσα κάνουμε. Το να είσαι μέλος του Παιδόκηπου, σημαίνει πάνω από όλα ότι μόνο με την εγγραφή σου θα μας βοηθήσεις να αποδείξουμε ότι υπάρχει η ανάγκη για μία τέτοια προσπάθεια, να μπορούμε να έχουμε αίθουσα τους χειμερινούς μήνες, να έχουμε τη δύναμη να κάνουμε ακόμα πιο πολλά και όμορφα πράγματα. Για τις αίθουσες για παράδειγμα, αλλιώς είναι να διαπραγματευόμαστε με το δήμο για σύλλογο με 5 μέλη και αλλιώς για σύλλογο με 100 μέλη. Αξίζει να αναφερθεί ότι το 2019 ο σύλλογος του Παιδόκηπου είχε 104 μέλη και το 2022 119 μέλη. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και καλύτερα!

Επίσης ως μέλος του συλλόγου λαμβάνεις μέρος εφόσον το επιθυμείς στις Γενικές μας Συνελεύσεις και στις εκλογές του διοικητικού συμβουλίου οι οποίες γίνονται βάση καταστατικού κάθε εφτά χρόνια (επόμενες εκλογές Νοέμβριος 2027), δηλαδή θα μπορείς να εκλέγεις τους ανθρώπους που θα δουλεύουν εθελοντικά στον Παιδόκηπο και που θα αποφασίζουν για διαδικαστικά / οργανωτικά θέματα.

Τα μέλη του συλλόγου έχουν επίσης τα παρακατω οφέλη:

🌟 Δωρεάν συμμετοχή στις μηνιαίες συναντήσεις διαδραστικού θεατρικού παιχνιδιού (υπενθυμίζουμε ότι όσοι δεν είναι μέλη πληρώνουν 150dkk ανά παιδί τη φορα)
🌟 Σημαντικές εκπτώσεις σε άλλες δράσεις που διοργανώνουμε (μαθήματα ελληνικών, χορού, πάρτι κτλ)
🌟 Πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό

  • Ποιες είναι οι υποχρεώσεις των Μελών; Υπάρχουν δεσμεύσεις;

Το κόστος της ετήσιας συνδρομής για το έτος 2023 είναι:

▶️Ενήλικας χωρίς παιδιά: 150 DKK (ισχύει για ανθρώπους χωρίς παιδιά που απλά θέλουν να στηρίξουν τη προσπάθειά μας)
▶️Οικογένεια με 1 παιδί: 450 DKK
▶️Οικογένεια με 2 ή και παραπάνω παιδιά 650 DKK

Οι συνδρομές μένουν στο ταμείο για τις ανάγκες του συλλόγου. Φυσικά, κάθε μέλος διατηρεί το δικαίωμα να μην ανανεώσει τη συνδρομή του το επόμενο έτος, εφόσον το επιθυμεί. Δεν υπάρχει κάποια άλλη δέσμευση ή υποχρέωση. Θέλουμε τα παιδιά και οι γονείς που λαμβάνουν μέρος στις δραστηριότητες του Παιδόκηπου να είναι όλοι μέλη στο σύλλογο. Καλωσορίζουμε όμως, όλους όσους θέλουν να συμμετέχουν απλά ή/και να εμπλακούν ενεργά στη διοργάνωση των συναντήσεων και δράσεών μας.

  • Αν δε γίνω μέλος, μπορούν τα παιδιά μου να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του Παιδόκηπου;

Ναι μπορούν πληρώνοντας ένα κόστος συμμετοχής ανά παιδί, ανά συνάντηση για να καλύπτονται τα εκάστοτε έξοδά μας και οι υπηρεσίες που προσφέρονται στο παιδί (π.χ. υλικά κλπ). Υπενθυμίζουμε ότι τα μέλη μας δεν πληρώνουν κάτι στις μηνιαίες μας συναντήσεις.

  • Μπορώ να κάνω κάποια δωρεά χωρίς να είμαι μέλος;

Ναι! Αν θες να στηρίξεις τον Παιδόκηπο αλλά δεν επιθυμείς για τον οποιδήποτε λόγο να γίνεις μέλος, μπορείς να στείλεις όποιο ποσό θες στο MobilePay Box 7342FX γράφοντας στα σχόλια στο πεδίο “Add comment” τη λέξη “Δωρεά”.

  • Ολοκλήρωσα τη διαδικασία εγγραφής. Και τώρα τι;

Θα σε κρατάμε ενήμερο μέσω του Facebook group μας, αλλά και μέσω email όταν έχουμε σημαντικά νέα να μοιραστούμε και φυσικά όταν έχουμε συναντήσεις!

  • Θέλω κι εγώ να γίνω εθελοντής και να βοηθήσω σε οργανωτικό επίπεδο!

Αφού γίνεις μέλος, επικοινώνησε μαζί μας ώστε να σε βάλουμε στην οργανωτική ομάδα 🙂

Ευχαριστούμε από τώρα για τη στήριξή σου! Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτηση.

Αγάπη & Αγκαλιές,

Παιδόκηπος Team